News Tv

Filipçe u takua me kirurgët, u arrit zgjidhje e përkohshme për operacionet

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe gjatë pasdites është takuar me përfaqësuesit e kolektivit të kirurgëve të Spitalit “8 Shtatori” dhe ...

Kirurgët e “8 Shtatorit” nga e hëna në grevë

Stafi i kirurgjisë në spitalin “8 Shtatori” paralajmëron grevë që nga e hëna. Revolta e mantel bardhëve të këtij reparti ...

Covid-19 / Maqedonia e Veriut e treta në botë për nga vdekshmëria

Maqedonia e Veriut radhitet e treta në botë për numrin e lartë të vdekjeve nga Covid-19 për milion banorë. Sipas ...

Ambasada shqiptare në Bernë shpërndan tekste mësimore falas për nxënësit në Zvicër

Berne, 24 shtator -Ambasada e Republikes se Shqiperise  në Bernë, ka filluar me shpërndarjen teksteve mësimore për nxënësit që nisën ...

Ecolog dhuron 10 autoambulanca për shtëpitë e shëndetit në vend

Kompania Ecolog International vazhdon misionin e saj nga sfera e përgjegjësisë shoqërore. Kësaj radhe Ecolog International dhuron për spitalet e ...

MARKETING

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT